Huone Etu-Töölöstä 8.10-29.10

Vuokraan Töölössä sijaitsevan huoneeni kimppakämpästä ajalle 8.10.-29.10. Huone on iso (noin 20 m2) ja valoisa. Kimppakämpässä asuu toinen vuokralainen ja yhteisiin tiloihin kuuluvat keittiö, pieni olohuone ja kylpyhuone. Asunnossa on pesukone. Asunto sijaitsee vanhassa kauniissa rakennuksessa. Asunto on rauhallinen ja kämppis mukava :). Vuokra sisältää veden, sähkön, internetin. Huone vuokrataan kalustettuna.

Yhteydenotot elisabeth.wide@helsinki.fi

I'm subletting my room in a shared apartment in Töölö, Helsinki, for 8.10.-29.10. The room is big (approx. 20 m2) and light. Another person lives in the apartment, and the common areas are a kitchen, a small livingroom and a bathroom. The apartment has a washing machine. The apartment is located in an old, beautiful building. The apartment is calm and the roommate is friendly. The rent includes water, electricity and internet. The room is furnished.

Contact elisabeth.wide@helsinki.fi

Listing created Aug 10, 2018