Tilava huoneisto OK-talossa

Ajalle 1.9.-30.11. 2018 tai sopimuksen mukaan. Lyhyemmissä vuokrasopimuksissa minimi vuokra-aika on 1 kuukausi ja vuokra on 2700 €/ kk + sähkö ja vesi.

Kalustettu huoneisto noin 230 m^2 , joka käsittää suurimman osan omakotitaloa: 3 mh, oh, k, kh, khh, WC, takkah, terassit, autopaikka katoksessa yms. Vuokrataan vierailevalle tutkijalle. Huoneisto on vuokralaisen yksinomaisessa käytössä, mutta talon alakerrassa on erillisellä sisäänkäynnillä tila, joka jää sopimuksen ulkopuolelle ja jossa saattaa yöpyä omistajan perheenjäsen. Vuokraan lisätään sähkö + vesimaksu 50 € / henkilö / kuukausi.

Sijainti yhdellä Vantaan arvostetuimmista omakotialueista Lahdentien suunnalla, ajomatka Viikin ja Kumpulan kampuksille n. 15 minuuttia.

(Huom! Online-järjestelmä rajoittaa asunnon koon tässä ilmoituksessa keinotekoisesti 150 m^2 :een Yllä on ilmoitettu todellinen pinta-ala.)

Deposit: 2000
Listing created Jun 28, 2018