30 minutes to Helsinki University Metrostation

Ideal for a visiting professor and family. Metro to Helsingin Yliopisto takes 30 minutes. (Bicycles allowed on Metro.) Every possible service within walking distance; health- and daycare (also in Swedish), Indoor swimming pool, library, a Shopping Mall (Columbus), Lidl; Nature, small boat marinas, beaches, dog-parks, even a golf-course. NB. kitchen, WC, bathroom, balcony. Attic, cold cellar and bicycle garage.

UTHYRES 1000 € / mån, 79 kvm i Nordsjö, Helsingfors

Våningen passar utmärkt för en gästande professor eller ett äldre par, möjligen också som en studentlya. Inom en kilometers radie finns Helsingfors Stads Hälsovårdsstation, ett bibliotek, en stor simhall, Metrostation och ett köpcentrum med ett fyrtiotal servicepunkter med allt från Clas Ohlson, K-Super, Suomalainen Kirjakauppa till Caféer och Alko. Men dessa är inte för nära; den närmaste butiken är en Lidl på 250 meters avstånd. Med Metron kommer man på en halv timme till Helsingfors Universitet. (Cykel får medtagas på Metron)

Hundparker, simstränder, båthamnar; allt hittas på Nordsjö, till och med en golfbana.

Adressen är Hamnholmsvägen 1 D. Våningen, två rum och kök, är i 6 våningen i ett 8 våningars hus. Balkong. Huset är byggt i slutet på 60-talet. Rörsanering utförd för två år sedan. Kallkällare, vind, cykelgarage; parkering på gården. Våningen är möblerad. Den kan också hyras tom, och hyran bestämmes då enligt hyresvillkoren.

Hyreskontrakt uppgörs på Ålandsbanken på Georgsgatan 9 i Helsingfors.

Deposit: 2000
Listing created May 30, 2018