Helsinki, Myllypuro - Huone omakotitalosta

Omakotitalosta Helsingin Myllypurosta vuokrataan ylimmän kerroksen huone, n.24m2, 1.7.2018 alkaen. Etsimme siis kahta kämppista ja talon huonemäärästä johtuen vuokrattava suurin huone sopii parhaiten pariskunnalle.

Asunnossa asuu 2 muuta asukasta ja tällä hetkellä myös koira. Vuokrakulut per henkilö noin.460e/kk eli kahdelle hengelle n. 920e/kk. Kulut elävät hieman riippuen veden ja lämmön etc kulutuksestamme.

Talossa on yhteensä n.130m2; suuri takapiha, sauna, grillikatos, autotalli, mukava vuokraisäntä sekä hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet (+lähellä Itis).

Muutenkin meininki hyvä, asunto on siisti ja rauhallinen, asukkaat kolmenkympin molemmin puolin. Pyydettäessä lähetän talosta ja huoneesta lisäkuvia ja katsomaan saa tietenkin myös tulla.

Listing created May 28, 2018