Kalustettu yksiö Sörnäinen 03.05-01.07

Annetaan vuokralle matkan ajaksi ylimmän kerroksen uudehko ullakkoasunto hiljaisella sivukadulla alle 200m Sörnäisten metroasemasta (valmistunut muistaakseni 2008), josta näkymät sisäpihalle ja kattojen yli Lammassaareen asti.

Koko: 21m2, mutta käytännössä hiukan tilavampi. Alle huonekorkeuden jäävää tilaa hyödynnetty mm. sängyn paikkana. Asunnossa on myös tilava parvi, jossa tällä hetkellä työtila ja vierasvuode.

Varustus: Vuokraan kalustettuna, eli täältä löytyy kaikki tarpeellinen (sänky, ruokapöytä, stereot, silitysrauta, jne). Keittokomerossa liesitaso ja mikro. Kokkaussotkut saa kätevästi piiloon komeron ovien taakse. Talossa ilmainen pesutupa.

Vuokra-aika: 03.05-30.06

Vuokra: 800e/kk, sisältää sähkön, netin, veden ja saunavuoron (perjantaisin klo 19).

Listing created Apr 16, 2018