Apartment for rent in Munkkivuori (summer 2018)

Alivuokrataan huone valoisasta kaksiosta Helsingin Munkkivuoressa! Asunto sijaitsee läpitalon kuudennessa kerroksessa. Vuokralaisena pääset nauttimaan ihanasta kämppiksestä ja upeista maisemista. Kulkuyhteydet mainiot, Meilahti parin kilometrin päässä ja ruokakaupat lähellä. Neliöitä asunnossa on yhteensä 51,5. Asuntoon sisältyvät kaikki kalusteet.

Vuokrataan 1.6.-17.8. ajalle, myös lyhyemmälle ajalla (esim. heinäkuu) ja ajankohdat ovat neuvoteltavissa.

Lisää kuvia saa pyydettäessä.

I am renting my fully furnished room in a lovely apartment in Munkkivuori, Helsinki. Apartment is in sixth floor, and has a beautiful view over Helsinki. You get a nice medical student for roommate, and a great location close to Meilahti. Food stores are close and traffic connections are good.

I’m renting my room between 1.6.-17.8, but we can also talk about other spesific/shorter times (for example July).

Please send me a message if you are interested!

Listing created Apr 9, 2018