Apartment for rent. 1.5.18-1.10.18

Hei opiskelijat!/ Hi Students! (English below)

Olen muuttamassa asunnostani toukokuusta 1.5.2018 lokakuun alkuun 1.10.2018. Asuntoni on vuokrattavana tuon ajan.

Vuokra on 700€/kk. Asunto on kalustettu ja sisältää kaikki tarvikkeet siivoamiseen ja keittiötarvikkeet.

Asunto sijaitsee Viherlaaksossa, Espoossa. Hyvien bussiyhteyksien varrella. Noin 10-15 min Leppävaaran keskuksesta. Otathan yhteyttä jos asunto kiinnostaa!

———————————————————

I am moving from my apartment in May 1.5.2018 and I will return 1.10.2018. I am rnting my apartment for that time.

The rent is 700€/month. The apartment has all the furniture and equipment for cleaning and kitchen.

The apartment has also been located next to good traffic connections. It is approx. 10-15 min from Leppävaara center.

Please send me a message if you are interested!

Listing created Apr 3, 2018