HKI KESÄ 3h+k+terassi kalustettu!

Annetaan vuokralle kuukaudeksi toukokuun viimeisestä viikosta lähtien juhannusviikolle saakka, tai pidemmäksi aikaa kesän yli touko-kesä-heinäkuuksi sopimuksen mukaan.

Keäinen Helsinki on upea, nauti siitä mukavissa puitteissa ja vuokraa asuntomme käyttöösi! Itse olemme matkoilla, saaressa ja landella kesän, joten ihana kotimme etsii luotettavaa ja hyvää asukasta kesä-heinäkuuksi, ajankohta mahdollista sopia joustavasti myös touko-elokuulle.

Kolmiomme on kalustettu ja neliöitä on asunnossa reilut 75m2 makkareita 2kpl, yksi 180 cm jenkkisänky ja kolme sohvaa joista 2 kpl sopii tarvittaessa myös nukkumiseen.

Asunto on aivan uusi ja uusinta uutta on myös koko asuinalue, Jätkäsaari. Arkkitehtuuri on Suomen huippua, sitä turistibussitkin käyvät katselemassa. Keskustaan ja rannalle on kävelymatka, kulkuyhteydet on todella hyvät.

Asuntoon mahtuu isohko perhe ja se tarjoaa hulppeat puitteet pariskunnalle. Ei lemmikkejä ja Lisätiedot sähköpostitse!

-Oma lasitettu yli 10m2 terassi aukeaa olohuoneesta.

-läpitalon asunto, ylimissä kerroksissa

-Ruokailutila 6+2 hengelle

-Mukavaa elämää omassa rauhassa, hiljainen asunto ja sijainti!

-Työtila toisessa makuuhuoneessa jossa myös iso mukava sohva ja tv

-Keittiöstä ja toisesta makkarista ikkuna sisäpihalle

-Olohuoneesta aukeaa avokeittiö ja ruokailutila

-Helsingin länsi-satamaan on kävelymatka, päiväristeily Tallinnaan on mukavaa puuhaa. Myös hotel Clarion on lähellä, sielä mm. ihana näköala drinkkibaari.

-Ruoholahden pienvenesatama, kanava ja palvelut ovat lähellä.

-Ruoholahden sataman aluksia on kiva seurata ja Kaapelitehtaan tapahtumat löytyvät täältä myös, lyhyt matka Lauttasaareen jossa paljon ihania rantoja

Lisätiedot: meiju-emilia.merisaari@helsinki.fi

Listing created Mar 7, 2018