Haetaan väliaikaista asuntoa putkiremontin ajalle 1.4.-31.5.

(In English below)

Hei!

Minä ja poikaystäväni etsimme väliaikaista asuntoa nykyisen vuokra-asuntoomme tulevan putkiremontin takia. Tarkka ajankohta on 16.4.-8.6., mutta meille sopisi muuttaa jo huhtikuun alusta ja riittäisi asuminen toukokuun loppuun saakka. Asunnon koon, hinnan ja sijainnin kanssa olemme joustavia.

Jos sinulla on tarjota väliaikaista asuntoa, toivon, että olet yhteydessä!

Hi!

My boyfriend and I are looking for an apartment for short time because of our apartment being under repair. The exact dates we would need a place are 16.4.-8.6.2018, but from the beginning of April and until the end of May would also be perfect. We are flexible with the size, location and price of the apartment.

If you have an apartment to rent out, please be in touch by calling, sending a text or e-mailing.

Best,

Tiiu