Etsin asuntoa 1.4.-30.6.

Olen 37-vuotias äidinkielenopettaja, joka työskentelee yläkoulussa. Taloomme tulee putkiremontti ja tarvitsen väliaikaisen asunnon ajalle 1.4.-30.6.

Toivoisin, että asunto olisi kantakaupungissa tai ainakin nopeiden kulkuyhteyksien päässä päärautatieasemalta tai Pasilan asemalta, mutta huomioin kaikki vaihtoehdot. Asunto voi olla kalustettu tai kalustamaton. Vuokra saisi olla korkeintaan 800 euroa. Minulle riittää pienikin neliömäärä.

Olen vakituisessa työsuhteessa ja vietän rauhallista elämää. En tupakoi eikä minulla ole lemmikkejä. Minulla on kotivakuutus, jonka siirrän remontin ajaksi väliaikaiseen majapaikkaani.

Ota yhteyttä, jos voit tarjota minulle sopivaa väliaikaiskotia.

Yhteystiedot: essi.kivila@gmail.com, 050 590 6611

Listing created Jan 26, 2018