A room for a student!

Huone opiskelijalle! A room for a student!

1.2-1.8.2018. Neuvoteltavissa! Negotiable!

// In english below.

Alivuokraan huoneen kolmiosta lähellä Leinelän asemaa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Sopii siis erittäin hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Junamatka kehärataa pitkin Helsinkiin kestää noin 25 minuuttia.

Huone on kalustettu. Sisältää työpöydän, sängyn sekä vaatekaapin. Huoneistossa on avara keittiö/olohuone-yhdistelmä, parveke sekä sauna ja suihkutilat. Huoneistosta löytyy myös pesu-ja tiskikoneet.

Itse olen lähdössä vaihtoon, joten siksi huone vapautuu. Kämppiksenäsi olisi 22 vuotias liiketaloutta opiskeleva mies.

Ota yhteyttä rohkeasti yhteyttä jos kiinnostuit!

//

Subletting a room in Vantaa near Leinelä railwaystation. The location has excellent transportation connections, thus excellent for students. Train to Helsinki takes 25 minutes.

It is fully furnished including a writing table, a bed and a closet. The apartment has a roomy kitchen/living room space, balcony and bathroom including sauna. Also a washing machine and a dish washer are included, so everything you need under the same roof!

Renting the room because in February I'll be leaving for my exchange semester. Your roommate will be 22-year-old male studying business administration.

Don't hesitate to contact me if you're interested!

-Ville

Listing created Nov 30, 2017