Alivuokralle huone Pakkalasta Vantaalta / Subletting a room

Alivuokraan huoneen 60 neliön kolmiosta Vantaan Pakkalasta 1.1.2018 alkaen. Talo on rakennettu vuonna 2009 ja asunto sijaitsee aivan kauppakeskus Jumbon tuntumassa. Liikenneyhteydet Helsinkiin ovat hyvät. Etsin luotettavaa ja rauhallista naispuolista kämppistä. Itse olen 27-vuotias rauhallista elämää viettävä saksan aineenopeksi valmistuva ja työssäkäyvä nainen.

Huone on n. 10 neliötä. Yhteisinä tiloina keittiö/olohuone ja kylpyhuone. Asunnossa on myös lasitettu parveke ja talossa on ilmainen pyykkitupa. Vuokra 509,50 e/kk + vesi 18 e/kk/hlö.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä ja voin kertoa enemmän!

---

I'm subletting a room (ca. 10 sq m) starting from the 1st of January 2018 in a shared 60 sq m apartment (2 bedrooms, a living room/kitchen, a bathroom and a balcony) in Vantaa. The flat is located near the shopping centre Jumbo. The public transport connections to Helsinki are great. I'm looking for a reliable, tidy and easy-going female flat mate, who respects other's properties and belongings. I'm a 27 year old woman about to finish my MA in German at the University of Helsinki and also working at the same time. The rent is 509,50 e/a month plus water bill which is 18 e/month/person.

If you want to know more and have questons, don't hesitate to contact me and ask more!

Yhteyden saat sähköpostilla/E-mail adress: hannele.remes (at) helsinki.fi

Listing created Nov 27, 2017