43 m2 apartment in Töölö available from Oct 1st

(English below)

Asunto keskeisellä sijainnilla, viidennessä kerroksessa, erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Tilava olohuone, jossa makuualkovi ja erillinen keittiö. Korkeat huoneet, lautalattia töölöläiseen tapaan ja avarat näkymät Mannerheimintien ja Nordenskiöldinkadun risteysaukiolle. Keittiössä tiskikone ja kaasuhella. Kylpyhuoneessa paikka pesukoneelle. Yhtiössä on erikseen varattavissa oleva sauna. Kaapelitelevisio. Kalusteet neuvoteltavissa.

Asunto sijaitsee lähellä Meilahtea ja Biomedicum-aluetta. Keskuspuisto ja merenranta kävelyetäisyydellä. Vieressä kauppa ja 24 h -apteekki. Helsingin keskustaan 5 pysäkkiä raitiovaunulla.

Asunto vapautuu 1.10.2018.

Yhteydenotot/Contact: tammisalo.kristiina@gmail.com

Central apartment on 5th floor with excellent transportation connections. Spacious living room, cosy corner for bed and separate kitchen. High ceilings, wooden floor, open view over Mannerheimintie and Nordenskiöldinkatu crossing.

Dish washer and gas stove in the kitchen. Bathroom has space and fixtures for a washing machine. Common sauna in the building (separate charge for weekly bathing)

Cable TV. Furniture negotiable.

Location close to Meilahti and the Medical University. Central Park and sea shore within walking distance. Grocery store and 24 h pharmacy across the street, Helsinki centre 5 stops on the tram.

Apartment available from 1st of October 2018.

Listing created Nov 27, 2017