20 m² room in a shared apartment in Töölö

[English description further below]

Tarjolla huone kimppakämpästä Töölössä.

Asunto sijaitsee Töölöntorin lähistöllä Runeberginkadun äärellä. Julkisilla pääsee suoraan niin keskustakampukselle, Kumpulaan, Meilahteen kuin Viikkiinkin. Asunnossa on noin 70 m² yhteistilaa, mm. iso keittiö ja paljon säilytyskomeroita. Valitettavasti eläimiä ei saa pitää.

Kämpän muut asukkaat ovat kauppatieteiden vaihto-opiskelija sekä kaksi opintonsa jo päättänyttä IT-duunaria. Kaikki elelevät enimmäkseen omissa oloissaan, joten kämpässä on yleensä hyvin rauhallista.

Vapautumassa on noin 20 m² kokoinen huone, jossa on paljon kiinteitä kaappeja. Huonekorkeus on 3 m, joten tilaa on vaikka parvelle.

Taloyhtiössä on sauna, tällä hetkellä siitä on varattu vuoro perjantai-iltaisin.

Huoneen vuokra (sisältäen vesimaksun) on 453 €/kk. Lisäksi päälle tulee osuus sähköstä ja netistä, tällä hetkellä 20 €/kk.

Huone on vapautumassa maaliskuun alussa.

Mikäli kiinnostus heräsi, ota yhteyttä pikaisesti esim. mailitse osoitteeseen la@iki.fi. Kerro hitunen itsestäsi ja anna puhelinnumerosi, niin sovitaan näyttöaika.

A room is becoming available in a shared flat in Töölö.

The apartment is situated by Runeberginkatu near the Töölö Square. There are direct public transportation connections to all the university campuses: City Centre, Kumpula, Viikki and Meilahti. The apartment has approximately 70 square meters of common areas, including a spacious kitchen and several storage closets. Pets are not allowed, however.

The other tenants of the flat are an exchange student of economics and two IT workers who have already finished their studies. Everyone tends to live very quietly.

The room now becoming available is approximately 20 square meters in size and includes several cupboards. The room is three meters high, so there's ample room for, say, a loft bed.

There's a shared sauna in the building. We currently have a reservation on it for Friday evenings.

The rent for the room (including water) is 453 euro per month. A 20 euro share of the costs for electricity and broadband is added on top of that.

The room is becoming available from the beginning of March.

If you are interested in the rooms, please contact me by emailing to la@iki.fi. Tell a little bit about yourself and include your phone number so we can arrange a visit.

Listing created May 3, 2017